Casper Ravn-Sørensen - E-mail marketing

Byg en e-mail liste til din online forretning

E-mail lister kan øge salget i din forretning – start en i dag og se en forskel inden for kort tid

E-mail marketing er i dag en ganske almindelig ting. Det er stort set alle webshops / virksomheder der driver en forretning online, som har dette med i deres trafik-strategi.

Opbygning af en e-mail-liste giver dig mulighed for at drive trafik til din forretning med bare et enkelt klik.

Med et stort antal tilmeldte på din e-mail liste, kan du også bygge et fællesskab omkring dit websted eller endda din niche og i sidste ende gøre salget, efter at du har oprettet forhold til din liste. Men det tager tid, kræfter og de rette strategier til at tiltrække folk at holde dem på din e-mail liste.

Anerkendte e-mail virksomheder

Det er vigtigt at bruge en autoresponder service til at opbygge din e-mail-liste. Du kan kigge på selskaber som Mailchimp, iContact eller GetResponse og prøve at oprette en profil til din virksomhed. De nævnte virksomheder her er nogle meget store og anerkendte e-mail virksomheder, med de kan hjælpe forretninger af alle størrelser. Der findes selvfølgelig og en lang række mindre virksomheder der tilbyder denne service, men det er anbefalelsesværdigt at starte med de store, da deres produkt bare virker.
Når du har fået opbygget en e-mail liste, så er det vigtigt at du sørger for at vedligeholde denne og sende dem gode og relevante tilbud. Meget vigtigt er det at du ikke sender alt for mange mails til dine medlemmer. Så vil de blot afmelde sig igen og du får ikke det ønskede afkast af den investering der ligger bag opbygning af dit nyhedsbrev.

Jeg har fundet en side, hvor man kan få inspiration til opbygning af sit nyhedsbrev og generelt læse lidt mere om nyhedsbreve – Klik her og læs om nyhedsbreve

 

God fornøjelse.

 

Med Venlig Hilsen,
Casper Ravn Sørensen

 

Husk at læs de andre artikler om online markedsføring og iværksætteri på bloggen

 

PS. For english readers – please click here to this post in english about email newsletters by Casper Ravn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *