netværk

Netværk, netværk, netværk

Dit netværk har kæmpe indflydelse på, hvordan din virksomhed vokser. Du har jo hørt, at det der gør forskellen ikke er, hvad du ved, men hvem du kender. Så snart du fokuserer på at styrke og udvikle dine forbindelser, vil det åbne nye muligheder for dig og din virksomhed.

Hvis dit netværk ikke allerede er din prioritet, burde du måske overveje at ændre dette.

Har du nogensinde hørt om netværk? 

Som sagt: det handler ikke om, hvad du ved, men hvem du kender. Spørg en direktør eller en sælger, hvad de helst vil have. Svaret er højst sandsynligt “flere kunder!”.

Det hele handler om at generere trafik på dit site. Derfor handler det også om at få dit netværk til at linke til dit site via deres blog og/eller hjemmeside. Hvis du ikke kender nogen med blogs og hjemmesider, er det på tide, at du kommer i dialog med forskellige personer med adgang til sites. Lav en aftale: du linker til deres side, og de linker til din.

En anden måde at generere trafik (potentielle kunder) på er via SEO (Search Engine Optimization). Det inkluderer meta-description, keywords, link-building og mere generering af indhold.

Social selling / social telling

Giv dine kunder noget allerede inden de køber. Måden at komme foran i køen er at samle dine bedste kræfter i virksomheden og bruge kompetent rådgivning og en troværdig platform. På den måde kan du kombinere SEO og WOM (Word Of Mouth) i solide artikler og/eller blogindlæg.

Via gæstebloggere, copywriters og dine egne indlæg styrker du din platform, ligesom du samtidig kan bruge dit netværk og linkbuilde din(e) sites til en bedre placering. Mere trafik skaber mere synlighed. På den måde giver networking adgang til flere aftaler, flere værdifulde forbindelser – måske flere jobtilbud og et styrket salg?

Dit site skal selvfølgelig være nr. 1 på Google!


Søger du investeringer? Læs mere på Dotcom-Capital.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *