Om Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-SørensenMit navn er Casper Ravn-Sørensen. Jeg har lavet denne blog med flere formål. Blandt andet at skabe mere fokus på iværksættere i Danmark. Derudover vil jeg prøve at komme med nogle indlæg om online markedsføring og forskellige kanaler i den relation.

Casperravn.dk kommer ikke til at få daglige blog indlæg men vil være et sted jeg deler mine tanker, holdninger og anbefalinger når jeg har tid og ønsker læsernes kommentarer. Det er i min store interesse at holde alle blogs på et højt fagligt niveau.
Jeg er selv iværksætter og har lavet flere forskellige online projekter. Startede selv min
første virksomhed tilbage i 2007 efter jeg kom hjem fra et ophold i USA – igennem sidste semester på Finansøkonom uddannelsen hos Niels Brock.

Sideløbende med opstart af min første virksomhed tog jeg en bachelor uddannelse på Syddansk universitet (BA Sc). Jeg har altid ment at uddannelse er enorm vigtig – Dette gælder flere forhold. Den ene ting er selvfølgelig den nye viden man får ved at tage en uddannelse, men en anden ting er også at man har godt af at omgå andre mennesker og få daglige input.

I Danmark er der mange helt unge iværksætter – Det er super fedt at der er mange der tør at tage springet og prøve at skabe sin egen levevej.

Jeg har selv læst en del år inden jeg selv tog springet som iværksætter. Selvom det var mange år på skolebænken for mit vedkommende, så oplever jeg at disse erfaringer kommer mig til gode hver eneste dag.
De vigtigste erfaringer har jeg dog fået fra min erhvervsmæssige karriere.

I dag arbejder jeg med flere online koncepter der ligger i de selskaber jeg er involveret i. Hovedsageligt arbejder jeg dog som konsulent for virksomheder der skal have igangsat et nyt koncept og have udformet en marketing strategi, hvor online mediet er i fokus.

Mine ekspertise områder er:
– Opsætning af strategi og markedsføringsplan
– Opstart af virksomheder
– Budgetplanlægning og selskabsøkonomi
– Online marketing
– E-mail marketing
– Affiliate marketing
– Ecommerce
– SEM, SEO

 

Jeg vil løbende opdatere denne side og få den tilpasset med forskellige erhvervserfaringer jeg har gjort mig tidligere.
Se mine blog indlæg igennem (findes på min forside) og kom gerne med jeres kommentarer.

Med venlig hilsen,
Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen
Entrepreneur & Forretningsengel

 

Casper Ravn-Sørensens hjemmeside:
casperravnsorensen.dk

FB
Google+
LinkedIn
Twitter