Regnskabsprogram

Hold styr på din økonomi – det giver ro i hovedet.

Når man er selvstændig er det vigtigt at der er styr på økonomien. Man kan have nok så mange gode ideer og projekter i søen, mens økonomien sejler. Og hvis først det sker, er det kun et spørgsmål om tid før du oplever problemer der kan blive vanskelige.

Find det rigtige regnskabsprogram

Få et simpelt regnskabsprogram der er nemt at gå til. Der findes rigtig mange der ude og det kan være en jungle at finde rundt i. Jeg har selv haft flere regnskabsprogrammer gennem min tid som selvstændig. Hver gang jeg har startet noget nyt op har jeg ladet vores bogholder vælge programmet der skulle bruges. Det har så betydet at vi har kørt med C5, hvilket er et tungt (og måske også overkill) program for mig…. OG jeg er kommet til den konklusion at jeg skulle have holdt mig til e-conomic, som jeg startede med at bruge for 2-3 år siden. Det var nemt og lige til at bruge. Jeg vil væk fra C5 og besluttede så at jeg prøve Dinero, som er det sidste skrig indenfor regnskabsprogrammer i DK.

Jeg har Siddet med Dinero i kort tid, men føler allerede at 2-4 timers arbejde med at oprette diverse sager har gjort mig rimelig velbevandret og tryg i systemet. Så en varm anbefaling her fra. Dinero ligger og kæmper om kunderne mod E-conomic og Billys Billing. Sidst nævnte kender jeg ikke, men kan i hvert fald varmt anbefale at man starter med brugen af E-conomic eller Dinero, hvis man skal igang med et regnskabsprogram hurtigt.

 

 

 

 

Man kan også prøve gratis versioner af alle tre ovenstående omtalte programmer. Det tager ikke mere end 2 minutter at tilmelde sig. Selvfølgelig får man mange flere og meget gode funktioner ved at tage deres betalte løsning, men disse koster også alle omkring 100 kr. Det er altså noget alle kan være med på.

God fornøjelse med regnskaberne.

Mvh Casper Ravn Sørensen.
www.CasperRavn.dk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *